Comtim rămâne, 
ca un arc peste timp, 
un brand autentic
100% românesc.

Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo

Brand Românesc
din 1967

Comtim rămâne, ca un arc peste timp, un brand autentic 100% românesc, o poveste memorabilă a unei tradiții locale românești. Produsele Comtim au fost preparate cu iscusință pentru prima dată în 1967 în Banat, de oameni pasionați, care au pus carnea de porc la loc de cinste. Astăzi, brand-ul Comtim reprezintă măiestrie, autenticitate și pasiune curată, continuând să ofere iubitorilor de carne din toată țara gustul unor tradiții apreciate de generații: micii noștri clasici, cârnații de sărbători, specialitățile din carne de porc, scăricica de porc proaspăt marinată și multe altele. Astfel, ducem mai departe legenda unui brand de carne cu tradiție națională și gust autentic românesc.

Screen

ProdusE CU GUST 
ROMÂNESC

Produse chiar aici, în România, toate produsele Comtim îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Suntem un furnizor important pentru cea mai consistentă parte a oricărei mese: carne de porc premium, de înaltă calitate cu un gust autentic românesc. Ne luăm în serios promisiunea de a oferi produse sigure și hrănitoare. Pasiunea pusă în tot ceea ce facem aduce un rezultat fără compromisuri. Alege Comtim pentru a te bucura de o călătorie culinară autentică și inovatoare, în care tradiția și pasiunea se întâlnesc pentru a te însoți în cele mai gustoase experiențe, la masă. Noi credem cu tărie că fiecare masă poate fi o ocazie specială de a savura aromele autentice ale României și de a te bucura de momente culinare deosebite.

Screen

Românesc DIN FERMĂ
ÎN FURCULIȚĂ

Smithfield România a dezvoltat în zona de Vest a țării un sistem integrat de operațiuni „din fermă în furculiță”, pentru a oferi consumatorilor produse din carne de porc 100% românească. Produsele Comtim provin de la animalele crescute în fermele Smithfield România, hrănite cu cereale produse local, de către fermieri din zona de Vest a țării. Producem carne de porc sigură și la prețuri accesibile, potrivită unei alimentații echilibrate, în timp ce găsim modalități noi și inovatoare de a minimiza impactul operațiunilor asupra mediului. Este responsabilitatea și promisiunea noastră. Prin investițiile realizate ne-am asumat să ducem mai departe tradiția Comtim de a oferi consumatorului final produse din carne de porc de cea mai bună calitate, proaspete, cu un gust autentic românesc.

Screen
imgimg

Platforma europeană de soluționare online a litigiilor este pusă la dispoziție de Comisia Europeană pentru a crește siguranța și corectitudinea cumpărăturilor online, oferind acces la instrumente de calitate pentru soluționarea litigiilor.